Read Time:1 Minute, 6 Second

В Україні в березні цього року вартість борщового набору складає 177 грн, що на 19% більше, ніж торік, та на 9% — ніж у лютомуПро це свідчать підрахунки "Українського клубу аграрного бізнесу".В Україні в березні цього року вартість борщу складає 177 грн, що на 19% більше, ніж торік, та на 9% — ніж у лютому.За приклад для розрахунків узяли рецепт приготування борщу, де на три літри води знадобляться 300 г капусти, 200 г буряка, 300 г картоплі, 150 г моркви, 100 г цибулі, 2 столові ложки томатної пасти, 30 мл олії, 500 г свинячих ребер, а також сіль, перець і лавровий лист за смаком.Серед цих продуктів за рік:капуста подорожчала на 71%, за місяць впала — на 1%,буряк зріс у ціні на 51%, а за місяць — на 13%,картопля подорожчала на 26%, але за місяць впала на 2%,морква додала 271%, а за місяць — 9,8%,цибуля подешевшала на 1%, а за місяць подорожчала — на 5%,томатна паста подорожчала на 14%, а за місяць — на 6%,олія зросла в ціні на 38%, а за місяць — на 4%,свинячі ребра подорожчала на 7%, а за місяць ціна — на 10%.Якщо додати до борщу дві скибочки батона (50 г), столову ложку сметани (25 г) та зубчик часнику (5 г), його ціна зросте до 185 грн проти 170 грн минулого місяця.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Попередня новина Штайнмаєр підписав закон, який розблокує 3 млрд євро для України
Наступна новина США відправляють другий авіаносець на Близький Схід для боротьби з хуситами