Read Time:1 Minute, 7 Second

У своїх побажаннях Святому Миколаю для країни українці цього року були як ніколи одностайні: 43% попросили б закінчення війни перемогою України, 37% – обрали повернення живими та здоровими усіх бійців Сил оборони.
Про це говорять дані опитування фонду "Демократичні ініціативи" та Центру Разумкова.
Крім того, 7% українців хочуть, щоб Росія припинила існування, а 5% – щоб Володимира Путіна поклали поряд з Володимиром Леніним у мавзолеї.

Для себе у подарунок на Новий рік українці теж хотіли б отримати перемогу (25%) та мир (23%). Матеріальні подарунки в цьому році не в тренді.
Що Ви хотіли б отримати у подарунок для себе на Новий рік? (у %; респонденти називали власний варіант відповіді, наведені лише ті події, які назвали 0,5% і більше респондентів)
питування було проведене фондом "Демократичні ініціативи" та Центром Разумкова з 13 по 21 грудня 2022 року серед 2018 респондентів. Опитування методом face-to-face проводилося лише на тих територіях, що контролюються урядом України та на яких не ведуться бойові дії. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.
Нагадаємо, за даними опитування фонду "Демократичні ініціативи" та Центру Разумкова, у грудні 2022 року, більшість (54%) українців вбачає перемогу у вигнанні російських військ з усієї території України та відновленні кордонів станом на січень 2014 року. Ще 22% вважають, що на цьому не можна зупинятися і треба домагатися повного знищення російської армії та розпаду РФ зсередини.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Попередня новина В Україні повітряна тривога: Кім повідомляє про запуск ракет російською авіацією
Наступна новина НПУ: Російська ракета знищила відділ поліції в Лимані, є постраждалий