Read Time:1 Minute, 1 Second

Голова Офісу президента Андрій Єрмак потрапив в список 100 найвпливовіших людей світу за версією журналу Time у категорії Лідери
Про це йдеться на сайті журналу.
Есе про Єрмака написав колишній генеральний секретар НАТО Андерс фог Расмуссен, який разом із главою ОП працює у робочій групі з безпеки та євроатлантичної інтеграції України.
"Визначальними ранніми кадрами варварського вторгнення Росії в Україну є відео, зняте президентом Володимиром Зеленським на вулицях Києва. Послання Зеленського, якого оточувала його команда, було чітким: керівництво України нікуди не збирається йти", — написав він, додавши, що безпосередньо за Зеленським тоді стояв Єрмак.

"Людина, яка відіграє центральну роль у забезпеченні роботи уряду. З моменту повномасштабного вторгнення він доносив послання Зеленського до світу, створюючи потужну мережу друзів України, від Заходу до Глобального Півдня, об'єднуючи їх навколо питань від санкцій до екології", — зазначив Расмуссен.

Він додав, що "бачив це на власні очі" під час роботи над гарантіями безпеки для України, яка "призвела до створення павутини двосторонніх угод з союзниками".
Ексгенсек НАТО також процитував поему Мойсей Івана Франка та провів паралель, зазначивши, що у "великий момент для України та демократії Андрій Єрмак не лише виконує роль рішучого лідера, але й довів, що він є таким лідером".

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Попередня новина Орбан у черговий раз виступив зі скандальною заявою на адресу України
Наступна новина Столтенберг: у НАТО достатньо систем ППО, аби передати частину Україні